Wat is de PAP+ formule - No Yellow Teeth

Wat is de PAP+ formule?

De PAP+ formule is vernoemd naar het belangrijkste ingrediënt, Phthalimidoperoxycaproicacid oftewel PAP. De formule is ontwikkeld om tanden bleken veilig en effectief te maken voor thuis gebruik. 

Pap is het werkende bestandsdeel uit de formule. Het oxideert vlekken en verandert de moleculen die verantwoordelijk zijn voor het vasthouden van de gele kleur. De formule komt binnen via het tandglazuur en breekt de verkleurde moleculen af in kleinere moleculen. Hoe kleiner de molecuul, des te lichter de kleur, dat maakt dat de tanden witter van kleur zijn.

In de geavanceerde formulering is hydroxyapatiet en kaliumnitraat toegevoegd om het tandoppervlak te versterken en om zenuwen te beschermen tegen gevoeligheid.

Zo worden je tanden witter en gezonder zonder pijn of gevoeligheid op een natuurlijke manier.

 

Wat is de Pap formule? - No Yellow Teeth

PAP+ of Peroxide?

Als je jouw tanden laat bleken bij de tandarts of bij een bedrijf dan wordt er peroxide gebruikt om je tanden mee te behandelen. Wij bij No Yellow Teeth zijn daar geen voorstander van omdat peroxide vervelende bijwerkingen kan hebben zoals: gevoelige tanden, beschadiging van het tandglazuur, irritatie van het tandvlees en verkleuringen.

PAP en peroxide bleekmiddelen gebruiken beide een oxiderende werking om vlekken van het tandoppervlak te verwijderen en hierdoor de tanden witter te maken. Het grote verschil is dat PAP veel veiliger is omdat het je tanden niet op een negatieve manier aantast en je geen last hebt van al die vervelende bijwerkingen. Je wilt natuurlijk niet dat je witte lach ten koste gaat van de gezondheid van je tanden want je hebt ze nog een leven lang lang nodig.

 

Wat is het verschil tussen PAP en PAP+?

Diverse bedrijven maken gebruik van Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) om tanden te bleken maar het is je vast wel opgevallen dat No Yellow Teeth een speciale PAP+ formule gebruikt.

Waarom PAP+ en hoe is dit anders dan PAP? PAP wordt gebruikt om je tanden witter te maken en is op dit vlak net zo effectief als PAP+ echter heeft onze PAP+ formule een groot voordeel. Aan de PAP+ formule zijn hydroxyapatiet en kaliumcitraat toegevoegd. Terwijl je met de normale PAP formule alleen je tanden bleekt zorgt de PAP+ formule ervoor dat je tandglazuur geremineraliseerd wordt waardoor je je tanden beschermt tegen gevoeligheid en beschadiging.

 

De ingrediënten op een rijtje

De hoofd ingrediënten:

 

Wat is de Pap formule? - No Yellow Teeth
Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP)

Een wetenschappelijk bewezen ingrediënt voor het bleken van tanden dat een veilig alternatief is voor peroxide. PAP heeft geen negatieve bijwerkingen tijdens de oxidatie van tandvlekken, waardoor het effectief witter wordt zonder pijn of gevoeligheid.

 

Wat is de Pap formule?- No Yellow Teeth
Hydroxyapatiet (HAp)
Hydroxyapatiet is het hoofdbestanddeel van tanden. De PAP+ formule bevat een nanosynthetische versie van Hydroxyapatite, dit helpt bij de remineralisatie van het tandglazuur.

 

Kaliumcitraat - Tandenbleken met Pap formule - No Yellow Teeth
Kaliumcitraat
Een krachtig desensibiliserend middel dat helpt om reeds bestaande gevoeligheid te verlichten. Het trekt naar beneden in de tand en door de zachte laag dentine heen om de zenuwen blijvende bescherming te bieden tegen pijn en gevoeligheid.

 

Overige ingrediënten

Glycerine, Aqua/Water, PVP, Ethylcellulose, Alcohol, Natriumpolyacrylaat, Ftaalimidoperoxycapronzuur (PAP), Xylitol, Kaliumcitraat, Hydroxyapatiet, Rebaudioside A, Menthol, Natriumcitraat, Xanthaangom, PVM/MA Copolymeer, C12-15 Pareth-3 .

 

Producten met PAP+

Stel je bent overtuigt en hebt besloten om voortaan met PAP+ te gaan bleken in plaats van met waterstofperoxide, wat nu? Goede vraag. Omdat wij de gezondheid van onze klanten vooropstellen maken wij helemaal geen gebruik van waterstofperoxide. Al onze producten maken gebruik van de PAP+ formule. Wil je het gelijk goed aanpakken, dan raden we je de Tandenbleek set aan. Deze set bevat alles wat je nodig hebt en kan je tanden bij zorgvuldig gebruik tot wel 8 tinten lichter maken.

Stel je bent nog niet helemaal overtuigd dan kun je altijd beginnen met een kleinere aankoop van bijvoorbeeld de Teeth Whitening Strips of de Whitening Gel Pen. Als je tevreden bent met je resultaten dan helpen we je natuurlijk ook met de aftercare van je tanden. We geven op de blog diverse tips om je tanden mooi schoon en gezond te houden en we hebben zelfs een nabehandeling in de vorm van Whitening Tandpasta. Hierdoor kunnen jij en de mensen om je heen extra lang genieten van je prachtige glimlach.

Whitening Producten

View all
Voor BeginnersBespaar 30%
Whitening Pen - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs28,00 Normale prijs40,00
Whitening Pen
Bijna uitverkochtBespaar 30%
Colour Corrector - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs22,40 Normale prijs32,00
Whitening Tandpasta
Meest PopulairBespaar 40%
Teeth Whitening Strips - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs33,40 Normale prijs55,70
Teeth Whitening Strips
Beste DealBespaar 50%
Tanden Bleekset
Nieuwe prijs66,25 Normale prijs132,50
Tanden Bleekset

KRIJG 15% KORTING!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op uw eerste bestelling!