Kosten tanden bleken? Alle kosten van tanden bleken op een rijtje - No Yellow Teeth

Wil je een mooie witte lach, maar je wilt eerst wat meer weten over de kosten voor het bleken van de tanden? Dan ben je aan het juiste adres, wij hebben alle mogelijkheden & kosten voor jou op een rijtje gezet.

Kosten tanden bleken?

Het bleken van tanden bij de tandarts kan al snel oplopen in de kosten. Je betaalt voor een duur uurloon, apparatuur en de huurkosten van de tandarts. Gemiddeld kost het bij de tandarts zo’n 250-400 euro per behandeling en meestal worden deze kosten ook niet vergoed door de verzekering. Dat is schrikken. Vervolgens ga je verder kijken en komt uit bij de prijzen van een bleekkliniek, deze kosten variëren meestal tussen de 50-350 euro. Daarnaast kost het ook nog eens reistijd en kan je voor deze kosten maar één keer je tanden bleken en meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.

Zelf je tanden bleken zonder hoge kosten?

Toch hoeft professioneel tanden bleken écht geen honderden euro’s te kosten. Met de producten van No Yellow Teeth kan je veilig, zonder pijn & gevoeligheid zelf je tanden bleken. Onze Whitening producten bevatten een geavanceerde PAP+ -formulering, inclusief hydroxyapatiet en kaliumnitraat. Deze bestandsdelen zorgen ervoor dat de verkleurde moleculen in jouw tanden op een natuurlijke manier weer wit worden, jouw tandoppervlak herstelt en de zenuwen worden beschermd. Tanden bleken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Kosten tanden bleken op een rijtje

Wat zijn nu de reguliere prijzen van het tanden bleken? Om op deze vraag antwoord te geven hebben we een grondig marktonderzoek gedaan. Hieronder in een tabel is duidelijk te zien hoeveel je betaald voor een tandenbleeksessie bij No Yellow Teeth.

Soort behandeling

Kosten tanden bleken

Tandarts

250 - 400 euro

Bleekkliniek

50 - 350 euro

No Yellow Teeth

20 - 80 euro

 

Wil je meer leren over je tanden en over mondverzorging? Zo ja, ben je aan het juiste adres. Wij hebben alle info die je nodig hebt in een leuk jasje gestoken in onze blogposts zodat we je kunnen bewapenen met de juiste kennis om tandproblemen tegen te gaan!

Whitening Producten

View all
Voor BeginnersBespaar 30%
Whitening Pen - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs28,00 Normale prijs40,00
Whitening Pen
Bijna uitverkochtBespaar 30%
Colour Corrector - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs22,40 Normale prijs32,00
Whitening Tandpasta
Meest PopulairBespaar 40%
Teeth Whitening Strips - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs33,40 Normale prijs55,70
Teeth Whitening Strips
Beste DealBespaar 50%
Tanden Bleekset
Nieuwe prijs66,25 Normale prijs132,50
Tanden Bleekset

KRIJG 15% KORTING!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op uw eerste bestelling!