7 tips die je moet weten voor wittere tanden, zelfs als je al een stralend gebit hebt! - No Yellow Teeth

Wie wilt er nou geen witte tanden? Een schoon, fris en wit gebit geeft namelijk een gezonde uitstraling en het kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. Van nature heeft bijna niemand spier witte tanden en zit er altijd een gele gloed overheen.

Uit onderzoek van het onderzoeksbureau KIEN blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders (32%) zich schaamt voor hun gebit. Het is echt niet nodig om ontevreden te zijn over je gebit. Lees de onderstaande tips over hoe je het beste witte tanden kunt krijgen, goedgekeurd door een tandarts.

 

1. Goed poetsen

De beste tip voor wittere tanden is en blijft, goed poetsen! Het is vanzelfsprekend maar niet iedereen houdt zich hier aan. Hoe kan je het best je tanden poetsen? Om je tanden witter te krijgen gaat het niet alleen om hoe lang je poetst maar juist de poetstechniek is belangrijker.

Bij de meest optimale gebitsreiniging neem je de tijd om iedere tand individueel te poetsen met een ronde beweging van je tandvlees naar je tand. Een poetsbeurt zou minimaal 2 minuten duren en vindt 2 a 3 keer per dag plaats.

 

2. Stop met roken

Stop met roken! Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is schadelijk voor jou gebit. Het verhoogt niet alleen de kans op ontstekingen en mondkanker, het is ook een boosdoener voor gele tanden. Rookaanslag is over het algemeen moeilijker te verwijderen. Naarmate je langer rookt zullen jouw tanden ook meer en meer verkleuren.

 

3. Vermijd deze producten

Witte tanden worden geel van kleurstoffen die zich in ons eten of drinken bevinden. Ook is tannine dat zich in wijn bevindt een grote veroorzaker van gele tanden. Maar dit is zeker niet het enige product die je kan laten staan in de schappen. Dit zijn bijvoorbeeld:

- Witte wijn
- Frisdrank
- Thee
- Koffie
- Snoepgoed
- Bessen
- Marinade

“Rode wijn is de nummer 1 veroorzaker van gele tanden” 

Kan je je glas wijn echt niet laten staan? Dan is het belangrijk om binnen 30 minuten na consumptie je mond te spoelen met water.

 

4. Tandarts bezoek

Bezoek minimaal 2 keer per jaar de tandarts, niet iedereen doet dat. Zo is maar liefst 52% van de Nederlanders bang om naar de tandarts te gaan. Toch is het belangrijk om regelmatig een bezoekje aan de tandarts en mondhygiënist te doen. Een mondhygiënist verwijdert tandplak en tandsteen van plekken waar je zelf moeilijk bij kunt komen.

 

5. Een glas water na iedere maaltijd

Alles wat je consumeert tast jouw tanden aan door bacteriën en zuren die vrij komen. Het is goed om jezelf aan te leren om een glas water te drinken na alles wat je consumeert, zo spoel je de achtergebleven zuur laag gedeeltelijk weg.

 

6. Optisch wittere tanden

Uit studie blijkt dat mensen die vaker lachen met witte tanden als meer succesvol en gezond worden gezien. Wie wilt dat nou niet? Make-up, kleding en jouw haarkleur bepalen ook hoe wit je tanden eruit zien. Zo kun je doormiddel van lippenstift met een blauwe ondertoon je tanden witter laten lijken.

“71% van de vrouwen beoordeelt een man op basis van zijn gebit”

Daarnaast lijken je tanden ook een stuk witter als je huid bruiner is. Dat herken je misschien wel na een zonnige vakantie? Hoe bruiner de huis, des te witter de tanden. En tot slot speelt je haarkleur ook een rol. Als je een donkere kleur haar hebt lijken je tanden al snel witter in tegenstelling tot blond haar.

 

7. Tanden witter, de conclusie

Alle bovenstaande tips zullen wel bijdragen aan een witter gebit, maar je tanden zullen toch altijd blijven verkleuren.

Door onze producten toe te voegen aan jou dagelijkse routine, garanderen wij jou dat je altijd met een stralende lach over straat gaat! Geen resultaat? dan krijg je je geld terug.

In het afgelopen jaar hebben wij namelijk al meer dan 10.000+ mensen aan een stralend gebit geholpen.

Kijk gerust even rond op onze website en sta verteld van alle resultaten!

 

Whitening Producten

View all
Voor BeginnersBespaar 30%
Whitening Pen - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs28,00 Normale prijs40,00
Whitening Pen
Bijna uitverkochtBespaar 30%
Colour Corrector - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs22,40 Normale prijs32,00
Whitening Tandpasta
Meest PopulairBespaar 40%
Teeth Whitening Strips - No Yellow Teeth
Nieuwe prijs33,40 Normale prijs55,70
Teeth Whitening Strips
Beste DealBespaar 50%
Tanden Bleekset
Nieuwe prijs66,25 Normale prijs132,50
Tanden Bleekset

KRIJG 15% KORTING!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op uw eerste bestelling!